SUSHI & GRIEKS HOOGWOUD

Recentebeoordeling


3 sterren uit 128 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi & Grieks Hoogwoud. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 20:09 Ik bestel Moussaka….. en wat krijg je!!! Wat ik krijg voor een bedrag van (€30,- euro.) een bakje met “spaghetti” saus!!!. Niks geen groente, aardappels en bechamelsaus/verdikking. Het is echt om jullie te schamen!!!. Zeer, zeer slechte kwaliteit!!
6 jul 2024 om 19:12 Patat mega zout en ook de gyros zout en veel harde stukjes. Nooit meer dus
3 jul 2024 om 7:48 Niet gekregen wat ik had besteld. Had erover gebeld en meneer kwam met een oplossing. Vond ik heel schappelijk. Deze belofte is helaas niet nagekomen. Verder was het eten heel erg zout en het vlees was droog. Ik bestel niet nog een keer.
23 jun 2024 om 19:46 Slecht. Het vlees was droog en smakeloos. Te veel betaald voor wat ik kreeg. Niet voor herhaling vatbaar.
20 mei 2024 om 19:54 Oud vlees, weinig groenten
12 mei 2024 om 20:06 Het vlees was taai en niet smaakvol. Perfecte patat maar teveel zout. Tzatziki was knoflooksaus Herhaling is onwaarschijnlijk helaas…
11 mei 2024 om 10:53 Super lekkere malse kipfilet, verse producten, patat prima, behoorlijke porties, lekkere salade en verse zelfgemaakte Tzatziki en zoete paprika uit saus erbij.
8 mei 2024 om 19:17 Niet lekker, leek alsof het geen kip was en te droog en gekruid. Bestellen hier nooit meer.
28 apr 2024 om 21:35 We hebben er niet van genoten het vlees was taai en droog we zullen er niet meer bestellen zonde van het geld.
27 apr 2024 om 21:03 Bezorger kwam 20 min later dan afgesproken. De bestelde gyros was gewoon shoarma. Overige vlees was goed van smaak, lam wel erg taai. Patat, brood en salade prima. Vlees was goed warm.
17 apr 2024 om 20:25 Het was heerlijk! De wachttijd was bij ons bekend, en het werd netjes op tijd geleverd. Echt alles was heerlijk en voor herhaling vatbaar.
13 apr 2024 om 21:18 Veel stukjes bot in de gyros. Patat was niet goed door gebakken.